Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Serdar

Rotterdam

Duo Training 2 on 1

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

Personal trainer fitness

Type cursus:

Duoles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Beginner, Medior, Gevorderde, Geen ervaring vereist

Leeftijd:

66 jaar of ouder

Locatie:

Bij de cursist / leerling thuis, Op een leslocatie, Online

Spreektaal:

Nederlands, Engels

Vanaf:

€ 45,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Train samen met een vriend, partner of collega. Motiveer elkaar en deel de kosten. Duo-training is ideaal, zelfs als u aan een ander fysiek doel werkt. Onze personal trainers stellen persoonlijk fitnessprogramma's voor u samen en begeleiden u om uw doelen te bereiken. Uw doelen kunnen zijn om vet te verliezen, uw conditie te verbeteren en spiermassa op te bouwen. De personal trainer zal u leren en helpen om op de juiste manier te oefenen met behulp van trainingen en specifieke plannen. Hierdoor wordt de tijd effectief besteed. Trainingsprogramma's kunnen een-op-een, duo of in kleine groepen zijn. U kunt ervoor kiezen om met uw personal trainer binnen, thuis en tijdens buitentrainingen te werken.

Serdar

Over

Sport was iets waar ik op jonge leeftijd altijd mee bezig was, waar ik mijn drive, identiteit en nederigheid vind. Op mijn 23ste ben ik naar Nederland verhuisd. Ik heb Motifaith Personal Training en Coaching in 2013 opgericht in Rotterdam, ik ben er trots op te kunnen zeggen dat ik niet alleen mijn klanten heb geholpen met het verbeteren van hun levensstijl, maar ik heb ook veel trainers geholpen met het starten van hun carrière. Het bedrijf dat ik heb opgericht, Motifaith, gebruikt een persoonlijke training en coaching benadering om fysieke en mentale ondersteuning te combineren. Hierdoor zorgen systemen ervoor dat al onze klanten de beste versie van zichzelf worden. Samen hoop ik toe te werken aan een leven waar je geen minuut van wilt missen!

Opleider:

Motifaith Personal Training & Coaching

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.