Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Jean-Clair

Den Haag

Drumles van Jean-Clair

Muziek

Drum

Type cursus:

Lessons (Lessen), Workshops

Soort cursus:

1-on-1

Niveau:

Beginner, Medior, Advanced

Leeftijd:

6 - 12 years, 13 - 20 years, 21 - 65 years, 66 years or older, Adults (18+)

Locatie:

At a location

Spreektaal:

English, Dutch

Vanaf:

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Als gediplomeerd docent geef ik de voorkeur aan individuele lessen. Mijn kracht ligt in de persoonlijke aanpak en individuele begeleiding. We kijken samen wat je wilt leren, wat je wensen zijn en welke muziek je te gek vind.

De lessen worden dan op deze wensen samengesteld en kunnen de volgende zaken aan bod komen: het ontwikkelen van; beats, stoktechniek, notenschrift (het van blad lezen), onafhankelijkheid, herkennen en spelen van diverse muziekstijlen en specifiek snaredrum spelen oftewel, trommelen.

Ook kijken we naar de tijd die je beschikbaar hebt. Want wilt natuurlijk wel een beetje vooruit komen. Effectief oefenen in relatief weinig tijd is ook een kunst en daar kan ik je bij helpen.

Jean-Clair

Over

Het leren bespelen van een muziekinstrument is goed voor je ontwikkeling, geeft uitdaging, plezier en voldoening, maar zeker ook inzichten in jezelf! Dit proces heb al ik vaak van dichtbij mogen meemaken!
Mijn lessen zijn voor elk niveau, van beginner tot gevorderden. Het is aan mij te zorgen dat jij je ontwikkelt, verder komt, probeert je grenzen te verleggen, zonder het plezier daarbij uit het oog te verliezen.

Opleider:

DRUMNIVERSE-Jean-Clair de Ruwe

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.