Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Telma Patricia Fonseca

Rotterdam

Diverse mode cursussen

Mode & Design

Kleding maken

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Cursus

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 27,50

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Loopt u al tijden rond met ideeën voor uw eigen kledinglijn? Dan zijn onze cursussen perfect voor u! Tijdens deze cursussen leert u de creatieve ontwerpen uit te werken van A tot Z. INVALID begeleidt u van schets tot eindproduct. Samen maken wij high-fashion van hoogwaardige kwaliteit.
De naaicursussen zijn inclusief alle benodigde materialen zoals: Proefstof, (patroon) teken papier en fournituren. Natuurlijk maakt u gebruik van onze naai en lockmachines.

Telma Patricia Fonseca

Over

INVALID is een modeatelier waarbij het creatieve proces en de technische vakkennis voortdurend op weg is naar perfectionering. Telma Patricia Fonseca Monteiro is de oprichter van INVALID en de weg naar perfectie is haar drijfveer.
Telma is afgestudeerd aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag en heeft daarvoor de vakopleiding Mode en Techniek op de MTS in Den Haag gedaan. Tijdens de opleiding heeft ze een stage mogen doen bij Viktor & Rolf en Marlies Dekker. Na tien jaar ervaring in de modewereld besloot zij haar visie gestalte te geven en haar eigen modehuis op te richten.
Sinds 10 november­­ 2012 is INVALID Atelier een feit!

Opleider:

INVALID Atelier

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.