Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Federica

Rotterdam

Cursussen Italiaans

Vreemde talen

Italiaans

Type cursus:

1-op-1, Duoles, Groepsles

Soort cursus:

Cursus

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Volwassenen (18+)

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands, Engels

Vanaf:

€ 21,80

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

In de cursussen van de school worden de taalkundige en grammaticale kant van het Italiaans behandeld in combinatie met kennis van het Italiaanse cultureel erfgoed. Deze aanpak maakt de lessen interessant en interactief, en verrijkt het leerproces met basiskennis van de Italiaanse geschiedenis, cultuur en geografie. Deze zijn van belang om de taal en haar regionale nuances goed te kunnen begrijpen.

Federica

Over

Ik ben Federica Meneguzzo, geboren in Vicenza, Italia. Na jaren in Venetië te hebben gewoond, om Architectuur te studeren, ben ik in 2000 naar Rotterdam verhuisd. Ik heb als architect bij verschillende bureaus gewerkt maar de passie en interesse voor de Italiaanse taal bracht me ertoe les te gaan geven. In 2013 ben ik begonnen met enkele thematische cursussen bij de Dante Alighieri Vereniging in Den Haag en daarna, vanaf het voorjaar van 2014, ben ik de directrice, studie planner en docent van Centro di Lingua Italiana geworden.
Ik doe dit met veel plezier ...en humor!

Opleider:

Centro di Lingua Italiana

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.