Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Ron

Rotterdam

Cursus Hardlopen (meerdere niveaus) met Ron

Sport, Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

Looptraining

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Cursus, Lessen

Niveau:

Beginner, Medior, Gevorderde

Leeftijd:

21 - 65 jaar, 66 jaar of ouder, Volwassenen (18+)

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands, Engels

Vanaf:

€ 130,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

De beginnerscursus in Rotterdam is voor iedereen die op een verantwoorde manier wil beginnen met hardlopen. Wij zorgen ervoor dat je voldoende persoonlijk aandacht krijgt en iedereen betrokken blijft tijdens de cursus. Naast beginners- bieden we ook half-gevorderden en gevorderden cursussen aan voor de al ervaren hardloper. Cursusperiode is 13 of 15 weken (afhankelijk van de periode) en start in januari, april en september .

Wij zijn actief in steden over heel Nederland en wij zijn er voor alle hardloopniveaus!

Ron

Over

Nadat in 2010 darmkanker bij mij werd geconstateerd en ik een ingrijpende operatie heb ondergaan, heb ik mijn levensstijl drastisch veranderd: ik ben gestopt met roken, minder alcohol gaan drinken, gezonder gaan eten en op zoek gegaan naar een echte sport. Voorzichtig aan ben ik gaan hardlopen. Eigenlijk had ik daar altijd een hekel aan, maar opgesloten zitten in een benauwde fitnessruimte was niks voor mij.
Op de verjaardag van mijn vrouw ben ik gestart met hardlopen en kwam toen niet verder dan 150 m. Maar bij de 3e training ging de knop om. Het was prachtig weer en ik zag elke dag hardlopen wel zitten. Ik verloor gewicht, werd fitter, gezonder en gelukkiger.

Mijn eerste loop was de 5km van Rotterdam Noord. Ik kwam als één na laatste aan maar was zo trots als een pauw. Mijn eerste marathon liep ik in 2013 met een tijd van 4u36. In 2017 heb ik alweer mijn 8e marathon gelopen.

In de tussentijd heb ik de trainersopleiding voltooid bij de atletiekunie, wat inhoud dat ik gediplomeerd en gecertificeerd looptrainer ben. Bij de atletiekunie heb ik, als extra, de cursus running bootcamp gevolgd, delen hiervan zijn verwerkt in de trainingen die ik geef.

Naast het hardlopen ben ik tevens vitaliteitstrainer/lifestylecoach. Hierbij geef ik o.a. workshops aan het personeel van de RET waar ikzelf ook werkzaam ben als verkeersleider.

Hardlopen is nu een manier van leven geworden en ik hoop anderen te inspireren en aan te steken met het hardloopvirus.

Opleider:

Hardlopen Rotterdam

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.