Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Nick

Den Haag

Coffee workshops

Eten & Drinken

Barista

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Workshop

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 28,50

Image-empty-state.png

Over de les / cursus


Elke laatste donderdag van de maand is het zover: de Lola Coffee Workshop. Deelname is mogelijk op basis van inschrijving via de Lola webshop. Koffie is een natuurproduct die je kan volgen en proeven. Vanuit alle uithoeken van de wereld kan je koffiebonen krijgen en het is het altijd een avontuur om deze te ontdekken. Het doel van de workshop is om je te laten genieten van koffie en je te leren om thuis of op je werk ook een heerlijke koffie te zetten. We proeven samen en leren over koffie regels, filterkoffie bereiden, espresso koffie bereiden, melkgebruik en Barista geheimen (en dat zijn er best een boel).

Nick

Over

Lola Café wordt gerund door fietsers. We zijn gepassioneerd over onze koffie, onze community en over fietsen. Als kleine onderneming ondersteunen we graag andere kleine (lokale) bedrijfjes. We houden van (en zijn trots op) onze stad. Zowel fiets- als koffie-enthousiastelingen zijn zeer welkom. Kom gewoon lekker binnen en geniet van de sfeer!

Opleider:

Lola

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.