Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Mario

Den Haag

Cocktailworkshop Den Haag

Eten & Drinken

Cocktails maken

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Workshop

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Volwassenen (18+)

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 49,99

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

We beginnen de workshop met een korte uitleg van materialen en uiteraard vertellen we ook iets over het verhaal achter een aantal bekende cocktails. Al snel is het de hoogste tijd om zelf de handen uit de mouwen te steken. Eén van onze professionele bartenders leert je een aantal heerlijke cocktails bereiden. Je leert meer over de (verse) ingrediënten, de drank en de technieken die bij cocktail shaken horen. In totaal leren we je drie smaakmakende cocktails bereiden.

Mario

Over

Ons product, de cocktail workshop als zowel cocktail catering op locatie dient ten aller tijde verzorgt te worden op een juiste kwalitatieve manier zodat wij jullie kunnen helpen om samen mooie en leuke herinneringen te creëren.
Wij willen mensen helpen bij het kennismaken met cocktails. Of je nu een bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest of een ander soort gelegenheid aan het organiseren bent. Het moet een dag worden waarvan je hoopt dat deze nooit zal ophouden.

Opleider:

Cocktail-shaken.nl

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.