Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Calvin

Den Haag

Cocktail workshop Bar Eleven

Eten & Drinken

Cocktails maken

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Workshop

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 39,95

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

In deze workshop van 1 tot 1,5 uur leer je twee verschillende cocktails maken, die na afloop natuurlijk langs de tong naar binnen verdwijnen. Een ervaren cocktailshaker legt je alle ins & outs uit die te maken hebben met het maken van zo’n feestelijk drankje.

Calvin

Over

Beleef jouw favoriete sports in Bar Eleven: de enige echte Sports Bar in Den Haag. Met onze grote drankenselectie, bestaande uit maar liefst 14 biersoorten en exclusieve cocktails, bieden wij onze gasten een brede keuze aan dranken. Daarnaast serveren ook heerlijke bites en snacks om je honger te stillen.
Het weekend begint bij Bar Eleven zodra de zon onder gaat, gaat het volume omhoog! De disco lampen gaan aan en de Sportsbar transformeert naar Club Eleven! Geniet de hele avond van de beste cocktails, of daag je vrienden uit om ons Rainbow 11 shot challenge te doen om je weekend pas écht knallend te beginnen!

Opleider:

Bar Eleven

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.