Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Millers

Den Haag

Cocktail workshop

Eten & Drinken

Cocktails maken

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Workshop

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Volwassenen (18+)

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 25,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

In onze uitgebreide cocktailbar verzorgen wij graag een workshop om uw uitje of evenement tot een feestje te maken en u te leren shaken als een ware bartender. De cocktailworkshop leent zich goed als op zichzelf staande activiteit, maar is ook leuk als onderdeel van een uitgebreider programma.
De workshop is niet alleen maar 'fun'. Bij Millers staat kwaliteit hoog in het vaandel en de deelnemers wordt dan ook geleerd om te letten op de juiste smaakbalans en op een mooie presentatie. Het is de bedoeling dat de zelfgemaakte cocktails net zo goed smaken en er net zo professioneel uitzien als de cocktails die onze eigen gekwalificeerde shakers serveren.

Millers

Over

Millers is gevestigd midden in het historisch centrum van Den Haag aan het altijd levendige Plein. Millers bestaat uit drie aan één geschakelde panden met elk hun eigen sfeer maar dezelfde stijlvolle, toegankelijke omgeving. Millers biedt u een kwalitatief en compleet concept dat u elders niet snel tegen komt, op één adres vind u een grand café, a la carte restaurant, speciale sushi kaart, 6 bars waaronder een wijnbar en cocktailbar, dancing bestaande uit twee areas, privé ruimtes en verwarmd terras. Het interieur is warm en chique, uitgevoerd in retro stijl met gebruik van natuurlijke materialen als leer, steen, hout, glas en staal. Graag heten wij u van harte welkom bij onze belevenis!

Opleider:

Millers

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.