Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Kim

Rotterdam

Coaching persoonlijke ontwikkeling

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

Personal coaching

Type cursus:

Privéles / 1-op-1

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Vanuit mijn achtergrond als Gestalttherapeut werk ik met het doel een bewustwordingsproces op gang te brengen. Dit doe ik door heldere feedback te geven, je een spiegel voor te houden en je ervaringsgerichte oefeningen aan te bieden.
Verder is mijn ervaring dat er soms een verdieping nodig is om te komen tot de oorzaak van je problemen. De verdieping bestaat dan uit stilstaan bij eerder opgedane ervaringen waardoor je je in het hier en nu geblokkeerd kunt voelen. Hier ligt ook de scheidslijn tussen therapie en coaching. Waar coaching zich richt op het behalen van een doel via een vooral praktische weg, ben je in therapie meer bezig met eerdere ervaringen die je in het hier en nu belemmeren.

Kim

Over

Ik ben Kim Boersema (1972) en ben sinds 2006 werkzaam als Gestalttherapeut. Mijn enthousiasme voor dit vak is ontstaan doordat ik zelf heb ervaren wat deze vorm van psychotherapie voor je kan betekenen, wanneer je het gevoel hebt er zelf niet uit te komen.

Opleider:

Praktijk voor Gestalttherapie Kim Boersema

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.