Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Sophie

Nootdorp

Coaching by walking

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

Mindfulness

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Mindful walking is een buiten training waarbij mindful wandelen wordt gecombineerd met mooie Acces Bars tools. Dit aan de hand van het thema “hoe blijf ik in mijn eigen kracht”.
Tijdens de wandeling leer je tevens verschillende ontspannings- en ademhalingstechnieken om meer ontspannen, kalmer en bewuster te worden.
De natuur ondersteunt je hierbij; de zon laadt je op, de wind waait je hoofd leeg en de veranderingen in de natuur maken je bewuster en brengen je meer in het nu.

Sophie

Over

Ik heb naast diverse studies als voetreflexologe, verschillende opleidingen aan mijn kennis toegevoegd op gebied van voeding, mindful holistisch coachen, vitaliteitscoaching, gedragscoaching, NLP, body balance en werken met psychozonetherapie, metamorfose behandelingen, zwangerschapsreflexologie en fertiliteit aangevuld met Acces Consciousness bars. Daarnaast heb ik als personal trainer meerdere opleidingen gevolgd op gebied van sporten voor, tijdens en na je zwangerschap.

Opleider:

Balance Company

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.