Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Mei

Rotterdam

Chinese kalligrafie

Creativiteit

Handletteren

Type cursus:

1-op-1, Duoles

Soort cursus:

Lessen, Workshop

Niveau:

Beginner, Medior, Gevorderde

Leeftijd:

Volwassenen (18+)

Locatie:

Bij de docent thuis, Online

Spreektaal:

Nederlands, Engels

Vanaf:

€ 20,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Chinese kalligrafie is eigenlijk een vorm van schilderen. Karakters zijn namelijk vaak gestileerde afbeeldingen of abstracte voorstellingen van wat ze betekenen.
Tijdens deze cursus krijgt u een eerste kennismaking met deze oude Chinese kunstvorm. Chinese penselen, inkt en bamboepapier zijn de gebruikelijke ingrediënten van de Chinese kalligrafie. U leert de basisstrepen van de karakters en de techniek om met de penseel om te gaan.
Als u al wat verder bent, leert de docent u de goede verhouding van de karakters.

Dankzij de grote mate van persoonlijke begeleiding is deze cursus geschikt voor beginners en gevorderden.

Mei

Over

Ik ben Mei Aoi, geboren in Maleisië waar ik tot de Chinese etnische minderheid behoorde. In Maleisië studeerde ik grafische vormgeving en kalligrafie.
Ik woon sinds 2002 in Nederland en heb uiteenlopende leservaring met lesgeven. In het begin ben ik als hobby begonnen met kleinschalig les en bijles geven. Maar na verloop van tijd heb ik mijn hobby geprofessionaliseerd en ben ik zowel bedrijfsmatig als op scholen meer les gaan geven, voor kinderen, volwassenen maar ook privéles en examentrainingen voor HSK examens.
Op de Volksuniversiteit doceer ik Chinees (mandarijn en Kantonees), Maleis en Chinese Kalligrafie.

Opleider:

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.