Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Michaela & Irma

Nootdorp

Breed scala aan yogalessen

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

Yoga

Type cursus:

1-op-1, Groepsles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 7,10

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Mica Yoga is een centrum voor Integrale yoga en ayurvedische massage in de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Een prachtige en sfeervolle plek, waar je helemaal jezelf kunt zijn. Laat jezelf inspireren en ontwikkel je bewustzijn. Met een breed aanbod van yogalessen en ook ayurvedische massages, zorg je niet alleen goed voor je lichaam en geest; Je wordt je dieper bewust van jezelf.
Met een rijk lesaanbod en vele workhops voor elk niveau en elke leeftijd, ontdek je wat bij jou past. Welke les je ook kiest, je wordt altijd begeleid door een van onze gediplomeerde en passievolle docenten. Wees welkom voor een gratis proefles!

Michaela & Irma

Over

Mica Yoga wordt liefdevol en bevlogen gerund door Michaela Poort en Irma van der Meer. Het is een plek om te ontspannen, dieper tot jezelf te komen en je te verbinden met jezelf en elkaar. Michaela is een erkend en gediplomeerd yogadocente. Haar specialisaties zijn; Integrale Hatha yoga, Flow yoga, Burn-out Yoga, Yoga Nidra, Kinderyoga, Tieneryoga, Meditatie, Ademwerk, en Geestelijk Genezen. Met veel liefde en enthousiasme deelt Michaela haar passie voor yoga met zoveel mogelijk mensen. Irma is naast erkend en gediplomeerd yogadocente, ook Ayurvedische masseuse. Behalve Integrale Hatha Yoga zijn haar specialisaties Burn-out Yoga, Flow Yoga, Yoga Nidra, Geestelijk Genezen en Ayurveda. Vanuit een dieper bewustzijn stemt Irma iedere massage af op de persoon. Zo wordt elke massage een unieke, helende en ontspannen beleving. Irma en Michaela heten je van harte welkom om de warme sfeer van het prachtige yogacentrum te komen ervaren!

Opleider:

Mica Yoga

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.