Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Dave

Wassenaar

Bootcamp Wassenaar

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit, Sport

Bootcamp

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 3,95

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Onze bootcamp lessen zijn laagdrempelig en in groepsverband traint u zowel de conditie als kracht. We hanteren verschillende trainingsmethodes om het lekker afwisselend te houden. Hardlopen, intervaltraining, fitnessoefeningen en kickboksoefeningen in de gezonde buitenlucht waarbij u u laat verrassen door attributen als bankjes, stoepranden, paaltjes, hekjes, grasvelden en heuvels. Maar ook indoor kunnen wij voor u een leuk bootcamp programma maken!

Dave

Over

Dave is een oude rot in het vak! Komende uit een sportieve familie wist hij al snel dat kickboksen zijn sport zou zijn! Toen hij 7 jaar was is hij begonnen met Taekwondo en vervolgens kickboksen…en hij heeft het niet meer losgelaten. Al snel behaalde hij zijn trainersdiploma om als officieel erkend kickbokstrainer kickbokslessen te geven. Logisch gevolg was dat hij in de jaren 90 zijn eigen succesvolle kickboksschool opende in Brabant.

Opleider:

Kickboxing Fearless

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.