Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Kim

Den Haag

Bootcamp voor kinderen

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit, Sport

Bootcamp

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

5 jaar of jonger, 6 - 12 jaar

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 12,50

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Zin om lekker te trainen in de buitenlucht? Boek een bootcamp! Tijdens een bootcamp sport je lekker buiten, in groepsverband en onder begeleiding van een trainer.

Beweging en gezonde voeding is voor kinderen van groot belang.
Met Bootcamp4Kids worden ze hier op een ontspannende manier voor gemotiveerd. In de bootcamps worden de kinderen ninja, piraat, supermodel, geheim agent of bijvoorbeeld een superheld. Aan het eind van de bootcamp voelen de kinderen zich ook echt een superheld en zijn daarom ook bereid om de leefstijl van hun superheld aan te nemen.
TIjdens onze bootcamps werken de kinderen aan conditie, kracht, samenwerking en geven wij hun zelfvertrouwen een boost

Kim

Over

Bootcamp4kids gelooft dat ieder kind lekker in zijn of haar vel zou moeten zitten door voldoende beweging, gezond eten en goede sociale en emotionele begeleiding. Zodat ze opgroeien tot fitte, gelukkige en zelfstandige jonge volwassenen die de wereld een beetje beter maken. Daarom verzorgt Bootcamp4kids trainingen waarbij kinderen op een speelse manier in beweging komen.

Opleider:

Bootcamp4kids

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.