Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Kristoff

Den Haag

Bootcamp training door Kristoff

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit, Sport

Bootcamp

Type cursus:

1-op-1, Groepsles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 7,15

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

De bootcamp trainingsmethode komt oorspronkelijk uit het Amerikaanse leger evenals de TRX trainingen. Natuurlijk passen we bij BOK de training zo aan dat het voor iedereen toegankelijk is. De bootcamp trainingen zijn een unieke mix van bootcamp oefeningen, ObstacleRun en crossfit workout.

Kristoff

Over

BOK is hét indoor trainingscentrum in Den Haag gespecialiseerd in bootcamp en obstacle run training. Onze trainers verstaan hun vak als geen ander, hun doel is jou helpen het beste uit jezelf te halen! Wij bieden een groot aanbod van trainingen op maat voor jong en oud zowel beginners als gevorderden. Bij ons train je altijd op je eigen niveau en dit kan alleen of in een groep. Wij bieden Bootcamp, Obstacle, personal en TRX training aan. Ook kan je met je team een bootcamp les komen volgen of een aparte training boeken. Wij helpen je met veel plezier jouw sportdoelen te behalen, maar maken ook van een dagje uit een onvergetelijke, uitdagende en sportieve ervaring!

Opleider:

BOK Den Haag

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.