Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Jason

Rotterdam

Bootcamp in IJsselmonde

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit, Sport

Bootcamp

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Regelmatig vraag ik de deelnemers wat hun persoonlijke doel is. Vervolgens houd ik hier rekening mee tijdens de bootcamp. In mijn training kun je een uitdagende full body workout verwachten. Ik leg de focus op kracht- en conditietraining. Ook maak ik gebruik van kickboks oefeningen, zoals stoot- en traptechnieken.

Ik zorg ervoor dat mijn bootcamp bijdraagt aan jouw zelfvertrouwen, uithoudingsvermogen en power! Doe na het lezen van dit stukje: 15x squats, 15x push-ups en 15x sit-ups. Houd daartussen het rustmoment kort! Begin vandaag met efficiënt trainen! Meld je aan voor mijn bootcamp training en ik zie je snel.

Jason

Over

Hallo! Mijn naam is Jason Loanjoe en ik ben woonachtig in Rotterdam. Mijn achtergrond komt vanuit het organiseren en coördineren van sportevenementen. Het sociaal- en maatschappelijk werk heeft mij de ervaring gegeven om met mensen van verschillende leeftijden, culturen en achtergronden om te gaan.

Opleider:

Efficient Steps

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.