Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Lydia

Den Haag

Bikram yoga in Den Haag

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

Bikram Yoga

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 8,35

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

De Bikram 90 minuten les is een vaste routine van 26 wetenschappelijk onderbouwde houdingen waar docenten je begeleiden met gesproken instructies. Deze yoga vorm is uitstekend geschikt voor zowel beginners als gevorderden omdat je op je eigen (inspannings)niveau de les volgt. De nauwkeurigheid van de instructies bied je altijd de mogelijkheid om iets nieuws te ervaren en de kans op een intense meditatie.

Lydia

Over

Wij richten ons met onze yoga studio hoofdzakelijk op bikram yoga. In 1999 drong een vriend er bij mij op aan om Bikram Yoga te proberen. Zeven jaar daarvoor had ik een auto-ongeluk gehad waar ik drie gebroken ruggenwervels aan over had gehouden. Ondanks maanden van intensieve fysiotherapie had ik constant pijn. Artsen stelde een operatie voor, maar ik vond de risico’s te groot en besloot te leren leven met de pijn
Mijn eerste Bikram Yoga les was geweldig en al na de tweede les voelde ik dat de pijn minder was. Ik was om!
Mijn school in Den Haag was de tweede Bikram Yoga school in Nederland en twee jaar later opende ik Bikram Yoga Rotterdam.

Opleider:

MyYoga

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.