Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Caroline

Rijswijk

Bijles Duits om snel je resultaten op school te verbeteren

Bijles

Duits

Type cursus:

1-op-1, Groepsles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie, Online

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 35,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Heb jij moeite met Duits te leren op school en wil jij snel hogere cijfers halen, of heb je binnenkort een examen. Met mijn bijlessen weet ik zeker dat jij Duits een leukere taal gaat vinden en daarnaast hogere cijfers kunt gaan halen. Je krijgt van mij duidelijke uitleg over de Duitse grammatica of we richten ons vooral op je luister- en spreekvaardigheid. Het wordt zeker niet saai, want je leert bij mij de Duitse taal op een creatieve manier. Ik laat je zien hoe je makkelijker en eenvoudiger de Duitse taal eigen kunt maken, waardoor jij met wat eigen inzet in staat zult zijn om jouw cijfers te verbeteren. Vele bijles leerlingen gingen jou al voor en ik help je graag. Bijlessen kunnen worden gegeven zowel op locaties als online.

Caroline

Over

Na 25 jaar loopbaan in de internationale commerciële wereld ben ik mijn eigen bedrijf gestart. Mijn werkervaring in verschillende branches en functies maar vooral mijn passie voor talen en vreemde culturen zijn voor mij de perfecte combinatie geweest, om met CL Multitraining aan de slag te gaan.

Opleider:

CL Multitraining & Language Services

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.