Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Jildou

Den Haag

Begeleiding taal, begrijpend lezen, spelling en rekenen

Bijles

Taal & rekenen

Type cursus:

1-op-1

Soort cursus:

Bijles

Niveau:

Basisschool

Leeftijd:

6 - 12 jaar

Locatie:

Bij de cursist / leerling thuis, Bij de docent thuis

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 55,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Laten we ons nou maar gewoon richten op wat kinderen straks nodig hebben in het leven: goed kunnen lezen, rekenen en schrijven!
Taalsprong/RT richt zich op de begeleiding van leerlingen die wat extra hulp kunnen gebruiken in het reguliere onderwijs. Die extra hulp bestaat uit begeleiding voor de kernvaardigheden in het basisonderwijs (rekenen , begrijpend lezen en spelling) en begeleiding bij een achterstand op leestempo, spelling, begrijpend lezen en rekenen.
Ook regelen we begeleiding bij dyslexie, dyscalculie of aandachtsproblematiek.

Jildou

Over

Jildou is werkzaam als Remedial Teacher en leerkracht op een basisschool in Den Haag. Zij heeft in 2018 de master Educational Needs afgerond aan de Hogeschool Utrecht. Jildou heeft zich gespecialiseerd in leerlingen met specifieke onderwijsbehoeften. Daarnaast heeft zij de cursus ‘Taal in Blokjes’ gevolgd, een 'evidence based interventie' waarbij door het gebruik van kleuren en klanken de Nederlandse taalstructuur zichtbaar wordt voor leerlingen met lees- en spellingproblemen.

Opleider:

Taalsprong Den Haag

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.