Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Arthur

Den Haag

Basiscursus WordPress

Fotografie & Media, 21e eeuwse vaardigheden

Wordpress

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Cursus

Niveau:

Beginner

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie, Online

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 260,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

In deze basiscursus over WordPress maak je onder begeleiding een eigen WordPress website. In de praktijk leer je hoe jij je eigen website kunt installeren, maken en opzetten en ook hoe je deze zelf kunt bijhouden en op den duur verbeteren met WordPress. Je leert alles om jouw website zelfstandig te beheren.

WordPress heeft inmiddels nauwelijks introductie nodig. Het is gratis en het grootste CMS (Content Management Systeem) op het internet. Wereldwijd is momenteel meer dan één derde van alle websites gemaakt op dit platform.

Momenteel worden door de maatregelen onze cursussen alleen via Zoom aangeboden tot tenminste eind mei. Daarna hopen we dat we weer in kleine groepen mogen op onze locaties in o.a. Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

Arthur

Over

De laatste 10 jaar heb ik heel veel vragen over WordPress langs zien komen. Met het innoverende vermogen van WordPress, wordt het steeds lastiger om er iets van te maken. Hoe kan je bijvoorbeeld je website optimaliseren met veel of weinig content? Hoe creëer je een pad voor de bezoeker richting de juiste content? En natuurlijk wil je zo min mogelijk onderhoud hebben aan de website. Daarom houd ik van intelligente websites. De website hoort er voor jou te zijn en niet andersom.

Opleider:

CursusWP

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.