Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Sophia

Rotterdam

Basiscursus Fotografie Rotterdam

Fotografie & Media

Foto workshop

Type cursus:

1-op-1, Duoles, Groepsles

Soort cursus:

Cursus, Lessen

Niveau:

Beginner, Geen ervaring vereist

Leeftijd:

13 - 20 jaar, 21 - 65 jaar, 66 jaar of ouder, Volwassenen (18+)

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 109,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Heb je ook het idee dat je maar een klein deel van de mogelijkheden van je camera gebruikt? Wil je graag leren wat begrippen als diafragma en sluitertijd betekenen en hoe je deze moet instellen? Dan is de basiscursus fotografie de ideale cursus voor jou. Deze fotografie cursus is gemaakt voor iedereen die meer te weten wil komen over zijn camera en over het maken van mooiere foto's. Tijdens een gezellige dag leer je werken met de belangrijkste technische begrippen (diafragma, sluitertijd, ISO, etc). Ook wordt er aandacht gegeven aan het maken van goede composities en je leert welke invloed het licht heeft op je foto's. Deze elementen zijn erg belangrijk bij fotografie. Je zal merken dat je mooiere foto's gaat maken als je meer weet over de onderwerpen die besproken worden tijdens deze cursus.

Na de cursus ben jij je beter bewust van wat je daadwerkelijk aan het doen bent en ook wat de mogelijkheden van je camera zijn.

Sophia

Over

Sophia Lee is een enthousiaste fotografe die voor De Rooij Fotografie de basiscursus fotografie geeft en ook veel 1-op1 privélessen verzorgd. Ze helpt ook jou heel graag de camera beter leren te begrijpen en mooiere foto's te maken.

Opleider:

De Rooij Fotografie

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.