Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

John

Rotterdam

Barista workshop

Eten & Drinken

Barista

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Workshop

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 46,50

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Tijdens deze workshop leert u hoe u een goede espresso en cappuccino kunt maken. We bespreken kort de geschiedenis van koffie, waar het vandaan komt en welke soorten koffiebonen er zijn.
Voordat we met de espressomachine aan de slag gaan, proeven (cuppen) we eerst verschillende koffies. U zult verbaasd zijn hoeveel smaakverschil er is tussen de verschillende koffiebonen. Na het proeven van de koffies volgt een korte uitleg over het zetten van een goede espresso en het opschuimen van melk voor cappuccino. Na de uitleg gaat u zelf aan de slag.

John

Over

Schot Koffie staat voor kwaliteit, partnerschap en integriteit.
We kopen onze partner koffies ieder jaar direct in bij de boeren waar we mee werken. We kopen hun koffie ieder jaar in en betalen een premium voor hun bonen, zodat we weten dat ze een goed inkomen hebben en kunnen investeren in hun plantage.
Behalve partner koffies kopen we ook kleine hoeveelheden exclusieve, exceptionele koffies. Deze koffies kopen we van een select aantal importeurs, die dezelfde waarden hebben als wij.

Opleider:

Schot koffie

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.