Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Steven

Rotterdam

Barista basis cursus

Eten & Drinken

Barista

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Workshop

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 50,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

In onze Barista Workshop leer je van professionele barista’s alle koffiegeheimen en ga je zelf aan de slag achter de koffiemachine. In de 2,5 uur durende cursus krijg je een kijkje in onze koffiekeuken. Je leert meer over koffie, de oorsprong, de productie, de werking van de espressomachine, de bereiding van koffie, de verschillende koffie variaties en krijg je de basisbeginselen mee om zelf melk op te schuimen. Wij geven je ook advies over hoe je efficiënt en effectief te werk kunt gaan.

Steven

Over

Onze koffiemeester Tacq neemt je mee in het verhaal achter de ambachtelijke koffie. Als koffiebrander en barista vertelt hij vanuit eigen ervaring over koffie en de processen die hij daarin heeft doorlopen. Van koffieboon tot het eindproduct. Wat komt er kijken bij het verbouwen van koffie, hoe brand je koffie en wat is dé Rotterdamse koffiesmaak? Tijdens de barista cursus vertelt Tacq hier met passie graag meer over.

Opleider:

Ketelbinkie

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.