Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Najlaa

Arabische les!

Vreemde talen

Arabisch

Type cursus:

1-op-1, Duoles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Beginner, Medior

Leeftijd:

5 jaar of jonger, 6 - 12 jaar, 13 - 20 jaar, 21 - 65 jaar

Locatie:

Online

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 18,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Met een student kijk ik altijd verder dan de huidige probleemstuk. Ik kijk ook naar de studievaardigheden van de student. Ik probeer altijd ook de studievaardigheden van de student aan te scherpen door te vertellen hoe ik vroeger te werk ging. Ik probeer altijd naast het uitleggen van de huidige stof, de student zelf naar een hoger niveau te begeleiden in het vak zelf en het studeren in het algemeen.

Najlaa

Over

Hallo, ik ben Najlaa! ik was Arabische lerares voor Armeniërs studenten in mijn staat Syrië , ik ben eigenaar van de Instituut . Ik heb gewerkt tijdens de studie van Universiteit . Ik ben ambitieus bij alles wat doe probeer ik altijd om met mijn maximale inzet het hoogst haalbare resultaat te behalen. Wanneer dit niet lukt zoek ik altijd naar de eventuele oorzaak zodat ik een volgende keer kan verbeteren. Ik ben creatief door mijn creatieve inslag kijk ik soms heel anders tegen bepaalde situaties aan. Hierdoor ontstaan soms leuke gesprekken en verrassende nieuwe inzichten. ik ben geduldig wanneer ik iemand iets moet uitleggen doe ik dit op een rustige manier en herhaal ik het net zo lang totdat hij of zij het begrijpt en/of zelfstandig de taak kan uitvoeren. Ik vind het leuk om mensen te helpen. Het geeft mij een goed gevoel wanneer ik iets voor iemand heb kunnen betekenen.

Opleider:

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.