Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Marloes

Den Haag

Akoestische/elektrische gitaarles

Muziek

Gitaar

Type cursus:

1-op-1

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Beginner, Gevorderde

Leeftijd:

6 - 12 jaar,13 - 20 jaar

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 19,00

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Je vindt de gitaar terug in allerlei verschillende muziekstijlen; van snoeiharde rock en temperament volle Spaanse flamenco muziek tot prachtige ingetogen pop ballads en vette blues. Bij Music Academy Scheveningen kun je zowel akoestisch als elektrisch gitaar leren spelen. Je kunt ervoor kiezen om samen met je docent een lesplan op te stellen met daarin aandachtspunten en/of doelen om gedurende een half jaar aan te werken. Ook schrijft je docent hierin tips over hoe je thuis aan de slag kunt gaan. Dit helpt je om het beste uit jezelf en uit de lessen te halen.

Marloes

Over

Music Academy Scheveningen opende in mei 2012 haar deuren in het oude schoolgebouw aan de Deventersestraat in het Belgisch Park. Initiatiefnemer en oprichter Marloes Jager besloot na haar afstuderen aan de zangopleiding van het Rotterdams Conservatorium dat het tijd was om een muziekschool op te zetten waarbij de leerling centraal staat en het lesplan rondom de leerling wordt gemaakt.

Opleider:

Music Academy Scheveningen

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.