Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Irene

Rijswijk

Aditi yogalessen

Vitaliteit & persoonlijke effectiviteit

Yoga

Type cursus:

Groepsles

Soort cursus:

Lessen

Niveau:

Geen ervaring vereist

Leeftijd:

Alle leeftijden

Locatie:

Op een leslocatie

Spreektaal:

Nederlands

Vanaf:

€ 7,50

Image-empty-state.png

Over de les / cursus

Alle bewegingsmogelijkheden van wervelkolom en gewrichten komen aan bod. De oefeningen variëren van subtiel tot uitdagend en kunnen aangepast worden aan ieders mogelijkheden. In de lessen is er ook altijd aandacht voor ontspanningsoefeningen en meditatie, dan gaat de aandacht naar binnen en wordt je je bewust van hoe het met je gaat op dat moment.
Yoga is veelomvattend en bestaat niet alleen uit de fysieke oefeningen. Yoga is zoveel meer en kan veel voor je (gaan) betekenen.

Irene

Over

Mijn naam is Irene Tepper en ik geef nu sinds 2010 met veel enthousiasme en plezier yogalessen aan volwassenen, zwangeren en kinderen. Ik heb een kleine yogastudio aan huis in Rijswijk-buiten. De groep bestaat uit maximaal 8 personen, waardoor het persoonlijk en gezellig is. Ik kan genoeg aandacht geven aan iedereen. Ook geef ik ontspanningsmassages aan (zwangere) vrouwen, baby's en kinderen.

Opleider:

Aditi Yoga&Massage

Indien u de aanbieder van deze cursus of lessen bent en u wilt de gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan svp contact met ons op.